+372 53350333
E-R 9:00-16:00; L-P suletud
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 18+ a
Bränd: LEGO STAR WARS
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Taaselusta põnevad stseenist Star Wars™-i triloogiast ja sarjast „Star Wars: The Mandalorian“, pannes kokku vapustavalt detailse Ultimate Collectori sarja versiooni X-Wing Starfighterist (75355). Kasuta Jedi fookust, et taasluua LEGO® klotside abil autentsed detailid, sealhulgas avanev kokpit, kokpiti tagune ruum R2-D2 LEGO droidi figuuri jaoks ning tiivad, mida saab nupuvajutusega panna lennurežiimi või rünnakurežiimi.

Loodud väljapanekuks
X-Wing on 55 cm pikk ja sellega on kaasas kokkupandav esitlusalus koos tahvliga, millel on X-Wingi tehnilised andmed ja ruum 2023. aasta mais avaldatava Luke Skywalkeri LEGO minifiguuri ja tema valgusmõõga jaoks.

LEGO Builder
Kogutav LEGO Star Warsi komplekt täiskasvanutele on suurepärane kingitus iseendale, mõnele teisele Star Warsi fännile või edasijõudnud LEGO ehitajale. Leia illustreeritud juhised karbist ja laadi alla rakendus LEGO Builder, kust leiad 3D suumimis- ja pööramistööristu ja muud, mis abistavad sind keeruka ehituse igas etapis.

  • Kasuta oma loomingulist jõudu – pane kokku ja esitle LEGO® Star Wars™- Ultimate Collectori sarja versiooni X-Wing Starfighterist (75355), mis on pärit Star Warsi triloogiast ja sarjast „Star Wars: The Mandalorian“.
  • Kaks legendaarset Star Wars™ tegelaskuju – komplektis on Luke Skywalkeri LEGO® minifiguur koos valgusmõõga ja kostüümiga, mis on loodud spetsiaalselt selle komplekti jaoks, lisaks R2-D2 LEGO droidi figuur.
  • Autentsed detailid – keera X-Wingi peal olevat nuppu, et panna tiivad lennu- või rünnakurežiimi. Komplektis on ka kokpiti tagune ruum R2-D2 jaoks.
  • Loodud esitlemiseks – esitle X-Wingi alusel, millel on X-Wingi tehinilise andmeid kirjeldav tahvel ja ruum Luke Skywalkeri LEGO® minifiguuri jaoks.
  • Kingiidee – rõõmusta selle 1949-osalise komplektiga iseennast või kingi see sünnipäevaks või pühadeks mõnele Star Wars™-i fännile, kogenud LEGO® ehitajale või LEGO Star Wars UCS-i komplektide kollektsionäärile.
  • Keeruline ja kaasahaarav ehitus – see kokkupandav LEGO® Star Wars™ X-wingi esitlusmudel on 27 cm kõrge, 55 cm pikk ja 44 cm lai.
  • Vaata tervikpilti – rakendus LEGO® Builder hoiab sinu ehitusjuhised korrastatuna ja käepärast tööriistadega, mis võimaldavad teil mudeleid 3D-pildis sisse suumida ja pöörata, komplekte salvestada ja oma edusamme jälgida.
  • Kaugest galaktikast sinu elutuppa – täiskasvanutele mõeldud kogutavad LEGO® Star Wars™ komplektid on loodud sinusugustele inimestele, kellele meeldivad praktilised loovtegevused, mis aitavad neil lõõgastuda tähenduslikul viisil.
  • Kompromissitu kvaliteet – LEGO® klotsid vastavad rangetele tööstusharu standarditele, et tagada mudelite lihtne ja kindel ühenduvus.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO STAR WARS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 75355 LEGO® Star Wars™ X-Wing Starfighter™ - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 75355 LEGO® Star Wars™ X-Wing Starfighter™ juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

75355 LEGO® Star Wars™ X-Wing Starfighter™

Kood: 4040101-6538
Ribakood: 5702017421384
19920
24900
199,20 €
249,00 €
Lastetooted -20%, ostes lisaks ühe toote! Ainult e-poes One Family kaardiga
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-09-16
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire tarne 1-5 tööpäeva jooksul. Tasuta kohaletoimetamine pakiautomaatidesse 60 euro ja suurema ostu puhul.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas