+372 53350333
E-R 9:00-16:00; L-P suletud
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 18+ a
Bränd: LEGO TECHNIC
Päritoluriik: ID

Kauba kohta

See on suur. See on võimas. See on sinu järgmine ehitusväljakutse. See LEGO® Technic Roomikkraana Liebherr LR 13000 (42146) mudel täiskasvanutele on 99 cm kõrge ning üks suurimaid mudeleid LEGO Technic sarjast (2023. aasta augusti seisuga). See on detailrohke ja liigub realistlikult, tehes sellest muljetavaldava austusavalduse ühele maailma võimsaimale kraanale.

Liigub nagu päris kraana

Sukeldu detailidesse, nautides teadlikku ehitust, mis avaldab austust ühele maailma võimsaimale kraanale.Seejärel pane oma mudelkraana rakenduse CONTROL+ abil tööle, et näha, mida see võimas masin suudab. Realistlike funktsioonide hulka kuuluvad paagi juhtimine, pöörlev pöördlaud, nool, vints ja koormusandur.

Tere tulemast omaenda privaattsooni

See komplekt on osa LEGO mudeliehituskomplektidest täiskasvanutele, kes hindavad suurepärast disaini. Uus käelist tegevust arendav projekt sulle või ideaalne kingitus kraanade fännile. See LEGO Technic ehituskomplekt hõlmab rahuldust pakkuvat ehitust jaüksikasjalikku mudelit, mida avastada.

  • Taasloo üks maailma võimsamaid kraanasid – naudi kaasahaaravat väljakutset täiskasvanutele, pannes kokku LEGO® Technic Roomikkraana Liebherr LR 13000 13000 (42146) komplekti.
  • Mõtle suurelt – 99 cm kõrge kraana on 2023. aasta augusti seisuga üks suurimaid mudeleid LEGO® Technic seerias.
  • Võta juhtimine enda kätte – laadi alla rakendus CONTROL+, et seda võimsat masinat juhtida. Kasuta rakendust mudelkraana juhtimiseks, sõiduki statistika vaatamiseks ja väljakutsete proovimiseks.
  • Projekt täiskasvanutele – kingi LEGO® Technic ehitajatele või ehitusvaldkonna fännidele või preemiaks iseendale.
  • Mõõtmed – see LEGO® Technic kraanamudel on 100 cm kõrge, 110 cm pikk ja 28 cm lai.
  • Tutvu funktsioonidega – vaata paagi juhtimist, pöörlevat pöördlaua, noole, vintsi ja koormusanduri funktsioone. 24 kaaluelementi pakuvad üle 2 naela (0,9 kg) vastukaalu.
  • Patareid ja mootorid – see täiskasvanutele mõeldud mudeliehituskomplekt sisaldab kahte nutikat jaoturit ja kuute suurt mootorit (kaasas), et toita liigendfunktsioone. Vaja on 12 LR AA patareid (ei ole komplektis).
  • Digitaalsed ehitusjuhised – rakenduses LEGO® Builder on komplektiga kaasas olevate ehitusjuhiste digiversioon.
  • Kvaliteet ennekõike – LEGO® Technic detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja kindel ühendatavus.
  • Ohutus on tagatud – LEGO® Technic detaile on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele globaalsetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO TECHNIC tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 42146 LEGO® Technic Roomikkraana Liebherr LR 13000 - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 42146 LEGO® Technic Roomikkraana Liebherr LR 13000 juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

42146 LEGO® Technic Roomikkraana Liebherr LR 13000

Kood: 4040101-6474
Ribakood: 5702017156026
48930
69900
489,30 €
699,00 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire tarne 1-5 tööpäeva jooksul. Tasuta kohaletoimetamine pakiautomaatidesse 60 euro ja suurema ostu puhul.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas